Vacature

Vacature geplaatst: 6 maart 2017
Sluitingsdatum: 31 maart 2017

Het onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau voor explosievenopsporing Bombs Away B.V. is in oktober 2011 opgericht door Hans Smulders en Thierry van den Berg. Sinds de oprichting heeft Bombs Away flink aan de weg getimmerd en is inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van (historisch) vooronderzoek naar conventionele explosieven uit de Tweede Wereldoorlog met projecten in binnen- en buitenland. Momenteel zijn er 15 specialisten van verschillende disciplines werkzaam bij Bombs Away waaronder historici, archeologen en GIS-specialisten.

Door het toenemend aantal projecten is een vacature ontstaan voor de volgende functie:

Historicus/archiefspecialist (fulltime)

Functieomschrijving
De historicus/archiefspecialist is verantwoordelijk voor het (zelfstandig) uitvoeren van onderzoek naar niet gesprongen conventionele explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. Belangrijk onderdeel van het onderzoek is het raadplegen van gemeente-, Provinciale en Nationale Archieven in binnen- en buitenland. Tevens dient de historicus diverse taken ten behoeve van de rapportage vooronderzoek te vervullen zoals:

Kwalificaties
Wij zijn op zoek naar een historicus/archiefspecialist (m/v) met een sterk analytisch vermogen en uitgebreide ervaring met het uitvoeren van (historisch) onderzoek die ons team komt versterken. De kandidaat voert historisch onderzoek uit binnen de gestelde deadlines en budgetten zonder de kwaliteitseisen uit het oog te verliezen.

De kandidaat beschikt over de volgende kwalificaties en competenties:

Overige informatie
De vacature betreft een fulltime functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Bombs Away B.V. hanteert een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Het kantoor van Bombs Away B.V. is gevestigd aan de Museumlaan 2, 3581 HK in Utrecht.

Voor meer informatie over deze vacature en sollicitaties:

Thierry van den Berg
Tel: 06-10831420
Thierry@bombsaway.nl